Porovnanie STSFY s najlacnejšími doplnkami stravy na trhu

V júli 2022 sme urobili prieskum trhu najlacnejších prípravkov na slovenskom trhu. Ak by si chcel niekto kúpiť všetky látky z nášho zloženia, musel by si vtedy pripraviť 1 750 Sk.

23. 11. 2022 sme urobili druhý prieskum trhu, opäť sme si vzali najlacnejšie prípravky na českom trhu. Tentoraz by však naše celkové zloženie 2 940 Sk, plus cca 250 Sk za látku Dermaval, ktorá obsahuje 9 superpotravín a samostatne sa v Česku nepredáva. Podľa klinickej štúdie má zásadný vplyv na kvalitu pokožky – preto ju máme v našom zložení.

Celkovo by tak naše zloženie mohlo stáť 3 190 Sk za mesiac . Pri zložení všetkých látok by to vychádzalo na 29 tabliet na každý deň a súčasťou toho má každá tableta množstvo neužitočných látok, ktoré ľudskému zdraviu nemusia prospievať – sú to konkrétne zahusťovadlá, farbivá, leštidlá, plnidlá a ďalšie chemické látky, ktoré v našom zložení nemáme.

Naše najlacnejšie mesačné balenie pritom stojí 646 Kč (o 2 553 Kč menej, než najlacnejšie na trhu), obsahuje 30 aktívnych látok, ktoré sa navzájom nevylučujú a ide iba o 2 kapsule denne - Ranné kapsule a Večerné kapsule. Naše zloženie je navyše z najčistejších surovín, certifikované a pod dohľadom nezávislého laboratória.

V oboch prípadoch nášho prieskumu sme neriešili rozdielne gramáže . Pre príklad Rhodiola, ktorá je vhodná oi pre nervový systém, zníženie stresu, zlepšenie duševného i fyzického výkonu a podľa klinickej štúdie boli prvé účinky vidieť už po 1. týždni užívania, stojí najlacnejšie 129 Sk, avšak obsahuje iba 4 mg. V našom zložení je účinných 120 mg.

Ďalšia vec je tiež poštovné, ak by každá látka mala byť zaslaná poštou (napr. najmenej za 59 Sk), tak by mesačne stála doprava 1 711 Sk. U nás je poštovné od 60 € zadarmo.

Spokojný život na celý rok nájdete priamo tu https://stsfy.cz/products/stsfy-na-12-mesicu . Z akéhokoľvek predaného 12 mesačného balenia dávame 1 mesiac zadarmo rodinám, ktoré sa starajú o svoje choré deti. Spolupráca prebieha vďaka ops Život deťom, s ktorou náš majiteľ spolupracuje od roku 2009.

Zdrojom všetkých dát je heureka.cz.

Späť na blog